Over Andere Fotografie

“The single most important component of a camera is the twelve inches behind it.”

Mijn naam is André Sprong en ben woonachtig in Rijswijk. Sinds de zomer   van 2016 ben ik trotse eigenaar van Andere Fotografie. Met Andere Fotografie wil ik bijzondere momenten op een andere manier vastleggen.                          

Al jaren houd ik mij serieus bezig met fotografie, ik probeer altijd net dat andere mooie plaatje te maken. Ik heb een kenmerkende speelse stijl ontwikkeld, waarbij ik veel aandacht besteed aan compositie, lichtval, camerastandpunt en dynamiek. Verschillende cursussen prikkelden mijn creatieve brein waarna ik besloot om mijn passie met de wereld te gaan delen.

Mocht je meer informatie willen of een afspraak willen maken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.