Over Andere Fotografie

Mijn naam is André Sprong en ben fotograaf in Rijswijk. Sinds de zomer   van 2016 ben ik trotse eigenaar van Andere Fotografie.

 Met Andere Fotografie zorg ik voor totaaloplossingen, zowel voor de particuliere als de zakelijke klant. En dit uiteraard op een andere manier!

Tegenwoordig maken we veel foto’s, maar hoeveel foto’s druk je daarvan af? Precies….niet veel. Dat vind ik super zonde! Want het is toch mooi om dagelijks tegen die mooie herinneringen aan te kijken? Daarom maak ik het je zo gemakkelijk mogelijk.  Het enige wat je hoeft te doen is lachen. Ik maak vervolgens mooie persoonlijke foto’s, ik zorg voor hoogwaardige afdrukken en een oogstrelende presentatie. Het enige wat je nog hoeft te doen is gaatjes boren in de muur…een kind kan de was doen!

Ook ondernemers en bedrijven zijn bij mij aan het juiste adres Tegenwoordig is social media helemaal hot, hier zijn we dan ook veel op te vinden. Dit is ons eerste visitekaartje naar potentiële klanten  en zakelijke contacten. Het is dus belangrijk om daar mooie zakelijke foto’s voor te hebben.

Ik heb me gefocust op het maken van persoonlijke, zakelijke foto’s. Dit kunnen originele portretfoto’s zijn, maar ook foto’s om je bedrijf in de picture te zetten.

Naar buiten toe zijn we vaak erg zichtbaar, maar wat is er nu mooier dan ook op kantoor zien waar het bedrijf voor staat! Ik zorg ervoor dat de werkzaamheden van het bedrijf in prachtige foto’s worden vastgelegd. En vervolgens op een mooie manier op kantoor worden gepresenteerd.

Mocht je meer informatie willen of een afspraak willen maken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

“The single most important component of a camera is the twelve inches behind it.”

André Sprong de fotograaf in rijswijk en den-haag zuid-holland